70's Masters: Walk A Mile In My Shoes - 5 CD Set

€ 19,95 Incl. btw
Niet op voorraad
Als je dit product bestelt, samen met andere producten die wel in voorraad zijn, zal je bestelling pas verzonden worden als alles beschikbaar is. Als je een product wil ontvangen dat wel in voorraad is, gelieve dit in een aparte bestelling te plaatsen.
EAN Code:
De boxsets  The Complete Masters, ingedeeld in de 50s, 60s en 70s vormt een compleet overzicht van de muzikale carriere en evolutie van Elvis. Elke luxe box bevat 5 CDs die de master tracks van de overeenstemmende periode bevatten. Oorspronkelijk uitgegeven in 1992, en nu terug beschikbaar in een compacte editie, inclusief luxe boxset met uitgebreid boekje.
Disc 1, The Singles:
01: The Wonder Of You
02: I've Lost You
03: The next Step Is Love
04: You Don't Have To Say You Love Me
05: Patch It Up
06: I Really Don't Want To Know
07: There Goes My Everything
08: Rags To Riches
09: Where Did They Go.Lord
10: Life
11: I'm Leavin'
12: Heart Of Rome
13: It's Only Love
14: The Sound Of Your Cry
15: I Just Can't Help Believin'
16: How The Web Was Woven
17: Until It's Time For You To Go
18: We Can Make The Morning
19: An American Trilogy
20: The First Time Ever I Saw Your Face
21: Burning Love
22: It's A Matter Of Time
23: Separate Ways
Disc 2, The Singles:
01: Always On My Mind
02: Fool
03: Steamroller Blues
04: Raised On Rock
05: For Ol' Times Sake
06: I've Got A Thing About You Baby
07: Take Good Care Of Her
08: If You Talk In Your Sleep
09: Promised land
10: It's Midnight
11: My Boy
12: Loving Arms
13: T-R-O-U-B-L-E
14: Mr. Songman
15: Bringing It Back
16: Pieces Of My Life
17: Green, Green Grass Of Home
18: Thinking About You
19: Hurt
20: For The Heart
21: Moody Blues
22: She Thinks I Still Care
23: Way Down
24: Pledging My Love
Disc 3, Studio Highlights 1970 - 71
01: Twenty Days And Twenty Nights
02: I Was Born About Ten Thousand Years Ago
03: The Fool
04: A Hundred Years From Now (Informal Recording)
05: Little Cabin On The Hill
06: Cindy, Cindy
07: Bridge Over Troubled Water
08: Got My Mojo Working / Keep Your Hands Off Of It
09: It's Your Baby, You Rock It
10: Stranger In The Crowd
11: Mary In The Morning
12: It Ain't No Big Thing (But It's Growing)
13: Just Pretend
14: Faded Love (Original Unedited Version)
15: Tomorrow Never Comes (Includes False Start)
16: Make The World Go Away
17: Funny How Time Slips Away
18: I Washed My Hands In Muddy Water (Long Version)
19: Snowbird
20: Whole Lot-Ta Shakin' Goin' On
21: Amazing Grace (Alternate Take)
22: (That's What You Get) For Lovin' Me
23: Lady Madonna (Informal Recording)

Disc 4, Studio Highlights 1971 - 76:
01: Merry Christmas Babe
02: I Shall Be Released (Informal Recording)
03: Don't Think Twice, It's All Right (Jam Edit)
04: It's Still Here (Original Unedited Version Ending With Felton Jarvis Talking)
05: I'll Take You Home Again Kathleen (Original Undubbed Version)
06: I Will Be True
07: My Way (Master)
08: For The Good Times (Master)
09: Just A Little Bit
10: It's Diff'rent Now (Rehearsel)
11: Are You Sincere
12: I Got A Feelin' In My Body
13: You Asked Me To
14: Good Time Charlie's Got The Blues
15: Talk About The Good Times
16: Tiger Man (Jam)
17: I Can Help
18: Susan When She Tried
19: Shake A Hand
20: She Thinks I Still Care (Alternate Take 2B)
21: Danny Boy
22: Love Coming Down
23: He'll Have To Go
Disc 5, The Elvis Presley Show:
01: See See Rider
02: Men With Broken Hearts (Short Poem)
03: Walk A Mile In My Shoes
04: Polk Salad Annie
05: Let It Be Me (Je T'Appartiens)
06: Proud Mary
07: Something (Master)
08: You've Lost That Lovin' Feelin'
09: Heartbreak Hotel
10: I Was The One
11: One Night
12: Never Been To Spain (Master)
13: You Gave Me A Mountain (Master)
14: It's Impossible
15: A Big Hunk O'Love (Master)
16: It's Over (Master)
17: The Impossible Dream (The Quest)
18: Reconsider Baby
19: I'll Remember You
20: I'm So Lonesome I Could Cry
21: Suspicions Minds
22: Unchained Melody
23: The Twelfth Of Never (Rehearsel)
24: Softly As I Leave You (Rehearsel)
25: Alla' En El "Rancho Grande" (Informal Rehearsel)
26: Froggy Went A Courtin (Informal Rehearsel)
27: Stranger In My Own Home Town (Informal Rehearsel)

Marc Huntjens Geplaatst op 24 Januari 2018 at 18:58


5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen