FTD - Hits of the 70's

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
€ 22,50 Incl. btw
Op voorraad
1-3 werkdagen
Dit album kwam oorspronkelijk uit in de UK in 1974. Dit nieuwe uitgebreide 'Hit's Of The 70's' is een 2-CD set op het FTD-label in het 7" formaat en biedt een schitterende overview van Elvis' grootste hits uit de 70s. Dit album bevat geen outtakes, maar wel een gevoelig uitgebreide tracklisting met 24 A&B sides en een bonus track. Het 12-pagina tellend booklet bevat zowel de UK als de US sleeves. Dit is de eerste officiële cd uitgave van het vinyl album.

Disc 1

Original album
1. The Wonder Of You
2. I'm Leavin'
3. Burning Love
4. Always On My Mind
5. I Just Can' t Help Believin'
6. You Don't Have To Say You Love Me
7. There Goes My Everything
8. Rags To Riches
9. Until It's Time For You To Go
10. Kentucky Rain
11. I've Lost You
12. An American Trilogy
Bonus A sides
13. Don't Cry Daddy
14. Polk Salad Annie
15. Fool
16. Take Good Care Of Her
17. If You Talk In Your Sleep
18. My Boy
19. Promised Land
20. T-R-O-U-B-L-E
21. Green, Green Grass Of Home
22. Hurt
23. Moody Blue
24. Way Down

Disc 2

The B sides
1. Mama Liked The Roses
2. Heart Of Rome
3. It’ s A Matter Of Time
4. Separate Ways
5. How The Web Was Woven
6. Patch It Up
The B sides
7. I Really Don't Want To Know
8. Where Did They Go, Lord
9. We Can Make The Morning
10. My Little
11. The Next Step Is Love
12. The First Time Ever I Saw Your Face
Bonus  B sides 
13. Rubberneckin'
14. See See Rider
15. Steamroller Blues
16. I've Got A Thing About You Baby
17. Help Me
18. Loving Arms
19. It’ s Midnight
20. Mr. Songman
21. Thinking About You
22. For The Heart
23. She Thinks I Still Care
24. Pledging My Love
Bonus track
25. My Way
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen