Original Album Classics - Vol 5 - The Live Collection

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
€ 19,95 Incl. btw
Op voorraad
1-3 werkdagen
EAN Code:
Sony Music brengt met deze box een vervolg op 'The Original Album Classics'. Dit doosje bevat 5 live albums: '68 Comeback', 'Aloha from Hawaii', 'On Stage', 'That's The Way It Is' en 'Recorded Live on Stage in Memphis'. Elke cd zit apart verpakt in een kartonnen sleeve met een exacte replica van de originele album hoes. Door zijn zachte prijs is dit een leuk hebbedingetje!


Elvis '68 TV- Special

1. Trouble/Guitar Man
2. Lawdy, Miss Clawdy/Baby, What You Want Me To Do
3. Dialogue/Medley: Heartbreak Hotel/Hound Dog/All Shook Up/Can't Help Falling In Love/Jailhouse...
4. Dialogue/Where Could I Go But To The Lord/Up Above My Head/Saved
5. Baby,What You Want Me To Do/That's All Right/Blue Christmas/One Night/Tiger Man
6. Memories
7. Medley: Nothingville/Big Boss Man/Let Yourself Go/It Hurts Me/Guitar Man/Little Egypt/Trouble...
8. If I Can Dream

Aloha From Hawaii

1. Introduction: Also Sprach Zarathustra (Theme From 2001: A Space Odyssey)
2. See See Rider
3. Burning Love
4. Something
5. You Gave Me A Mountain
6. Steamroller Blues
7. My Way
8. Love Me
9. Johnny B. Goode
10. It's Over
11. Blue Suede Shoes
12. I'm So Lonesome I Could Cry
13. I Can't Stop Loving You
14. Hound Dog
15. What Now My Love
16. Fever
17. Welcome To My World
18. Suspicious Minds
19. Introductions by Elvis
20. I'll Remember You
21. Medley: Long Tall Sally/ Whole Lotta Shakin' Goin' On
22. An American Trilogy
23. A Big Hunk O' Love
24. Can't Help Falling In Love

On Stage

01 See See Rider 
02 Release Me (And Let Me Love Again) 
03 Sweet Caroline 
04 Runaway 
05 The Wonder of You 
06 Polk Salad Annie 
07 Yesterday 
08 Proud Mary 
09 Walk a Mile in My Shoes
10 Let It Be Me (Je t'appartiens) 

Elvis, That's The Way It Is

1. I Just Can't Help Believin'
2. Twenty Days And Twenty Nights
3. How The Web Was Woven
4. Patch It Up
5. Mary In The Morning
6. You Don't Have To Say You Love Me
7. You've Lost That Lovin' Feelin'
8. I've Lost You
9. Just Pretend
10. Stranger In The Crowd
11. The Next Step Is Love
12. Bridge Over Troubled Water

Elvis Recorded Live In Memphis

1: Also Sprach Zarathustra
2: See See Rider
3: I Got A Woman/Amen
4: Love Me
5: Trying To Get To You
6: Long Tall Sally/Whole Lot-ta Shakin' Goin' On/  Mama Don't Dance/Flip, Flop and Fly/
  Jailhouse Rock/Hound Dog
7. Why Me, Lord
8. How Great Thou Art
9.Blueberry Hill/I Can't Stop Loving You
10.Help Me
11.American Trilogy
12.Let Me Be There
13.My Baby Left Me
14.Lawdy Miss Clawdy
15.Can't Help Falling In Love
16.Closing Vamp
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen